Erasmus was AAN! 💥

  • Erasmus was AAN! 💥

    After Hourz in het voorprogramma van Flemming! De band mocht tijdens het festival van het Erasmus een knallend optreden geven. Het was AAN!

    Wat een enorme verrassing! Voor 10 juni is After Hourz gevraagd om een knallend optreden te geven op de feestelijke onthulling van het nieuwe kunststroom-logo van het Erasmus. Zowel leerlingen als professionals hebben een muzikale bijdrage geleverd. Dansers en danseressen in matchende tops, workshops, foodtrucks en natuurlijk keigoede muziek; het was één groot feest.

    After Hourz heeft een hippe passende setlist voorbereid voor de gelegenheid op de middelbare school. Nummers als "Good 4 U" van Olivia Rodrigo, "Hyper" van Davina Michelle en "Don't Start Now" van Dua Lipa knalden over het festivalterrein. De enthousiaste leerlingen zongen luidkeels mee met deze nummers. Ook de docenten waren dansend te vinden op nummers als "Relight My Fire" van Dan Hartman en "PYT" van Michael Jackson. Ondanks de tegenslag bij "Don't Stop Me Now", waarbij (ironisch genoeg) de stroom er twee keer af knalde, was het een lekker festival.

    De dag werd afgesloten met een spetterend optreden van FLEMMING! Nu kan After Hourz met trots (en een knipoog) zeggen dat ze in het voorprogramma stonden van Flemming.

    Bedankt Erasmus voor de heerlijke dag! Wij hebben enorm genoten. Wij hopen jullie ook?

    Heb jij gave foto's en/of video's gemaakt? Stuur ze naar onze Instagram, we zouden ze graag zien!

    Gepubliceerd op: 11 juni 2022 11:08

Laatste nieuws

NAAR OVERZICHT
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙